Personalizovani ortopedski uložak

Naša osnovna delatnost je proizvodnja anatomske obuće, čija je osobena karakteristika anatomsko ležište, koja je realizovana nakon dugogodišnje saradnje sa eminentnim stručnjacima koji se bave problemima i zdravljem stopala.

     Nastojeći da proširimo svoju delatnost u vezi sa problematikom stopala, omogućili smo korisnicima naših usluga izradu individualnih korektivnih uložaka, koji se izrađuju po jednoj od najsavremenijih svetskih metoda-kompjuterskim skeniranjem stopala.

     Naše stručno osoblje vrši podijatrijski uvid u stanje stopala potencijalnog korisnika, a potom i kompjutersko skeniranje i snimanje stopala. Na osnovu urađenog snimka vrši se izrada individualnog uložka sa svim potrebnim korekcijama, od specijalnih materijala različitih tvrdoća, zavisno od konkretnih potreba korisnika.

     Zainteresovani potencijalni korisnici individualnih korektivnih uložaka, mogu zakazati snimanje stopala na telefon 011/ 3640 449 u Njegoševoj 5 u Beogradu i 021/ 6615 264 Pašićevoj 29 u Novom Sadu. Takođe smo u mogućnosti da vršimo snimanje stopala u institucijama, sportskim klubovima, školama i drugim sličnim objektima, gde postoji potreba i zainteresovanost za objavljivanje snimanja većeg broja korisnika. Ova mogućnost odnosi se na teritoriju cele Srbije, a dogovor o poseti i obavljanju potrebnih aktivnosti naše mobilne ekipe, može se izvršiti na telefon 011/ 3640 084.