GRUBIN Professional – Papuča glavu čuva

Da čvrsto stojite na svojim nogama. Siguran i stabilan korak. NOVI NEKLIZAJUĆI ĐON!

Kao neko ko je već više od tri decenije posvećen izradi udobne obuće, posebno za vas koji radni dan uglavnom provodite stojeći, znamo koliko je važno da ona bude anatomski oblikovana i da pruža stabilnost stopalu. Takođe znamo i to koliko je važno da eliminišete sve faktore koji vas mogu ometati da se fokusirate na posao, kao što je recimo briga o klizanju, koje se može desiti ako radite na klizavim i vlažnim podlogama. Zato smo u izradi naše obuće otišli na sledeći nivo unapređujući đon  da štiti od klizanja . Jer smatramo da bezbednost  slobodnog koraka  nema cenu.

Već postojećem đonu, napravljenom od organskog materijala  Etil-Vinil-Acetat (EVA), dodali smo deo od prirodnog kaučuka koga odlikuje visok stepen elastičnosti, istezanja i vodootpornosti. Potvrdu o kvalitetu našeg NOVOG neklizajujeg đona  dobili smo nakon testiranja od strane CIS INSTITUTA, renomirane laboratorije iz Beograda koja se, između ostalog, bavi i testiranjem kvaliteta obuće.

Prevashodno namenjena profesionalcima, GRUBN obuća Professional, koja u ponudi ima klompe, papuče i sandale, idealna je za sve one koji žele sigurnost i stabilnost pri hodu.

Naravno, podrazumeva se da Professional obuća sa neklizajućim đonom ima sve karakteristike po kojima je GRUBIN obuća prepoznatljiva, anatomski oblikovano ležište  koje pruža stopalu čvrst oslonac i ravnotežu pri hodu i pomaže da se pritisak sa sredine rasporedi na celo stopalo. Dodatnu sigurnost pri hodu obezbeđuju modeli sa podesivim kaišem koji se može postaviti na petu.

Odaberite svoj model i boju Professional obuće i na noge lagane!