Porodična firma GRUBIN je počela svoju privrednu delatnost šezdesetih godina prošlog veka kao mala zanatska radionica. Osamdesetih godina počinje sa proizvodnjom anatomske obuće koja danas predstavlja osnovnu delatnost. Od tog perioda beleži stalni rast i unapređenje proizvodnje tako da je danas GRUBIN nesumnjivi lider u proizvodnji i plasmanu anatomske obuće na ovim prostorima.

 U svom proizvodnom programu GRUBIN ima više desetina artikala dečije, ženske i muške anatomske obuće. Osnovna karakteristika svih modela je anatomski oblikovano ležište, inspirisano oblikom zdravog ljudskog stopala a realizovano u saradnji sa ortopedskim stručnjacima i institucijama iz ove oblasti medicine.

U svojoj ponudi osim anatomske obuće, GRUBIN nudi više vrsta pomagala, anatomskih uložaka i poluuložaka, petnih uložaka, korektora i razdvajača prstiju. Posebno ističemo mogućnost izrade ličnih korektivnih uložaka po najsavremenijoj „AMFIT“ metodi. Kompjuterizovanim trodimenzionalnim skenirenjem stopala, naše stručno osoblje utvrđuje potreban oblik i odgovarajuću tvrdoću uloška. Na osnovu tako urađenog kompjuterskog snimka vrši se izrada personalizovanih uložaka za svakog pojedinačnog korisnika.

Nastavljajući tradiciju kvaliteta, razvijena je i linija proizvoda za negu nogu i stopala – prirodna kozmetika za zdravo kretanje. GRUBIN kozmetika za negu nastaje od biljnih ekstrakata koji svojim aktivnim dejstvom provereno pomažu da zaboravite na bol, smanjite tegobe pri kretanju i čine svaki Vaš korak lakšim i udobnijim.

Naša dugoročna strategija je stalno podizanje kvaliteta, praćenje i uvođenje tehničko – tehnoloških inovacija u proizvodnji kao i širenje delatnosti na što više aspekata koji tretiraju zdravlje ljudskog stopala. Ulaganjem u opremu i investiranjem u proširenje proizvodnje GRUBIN je poslednjih godina značajno povećao svoje proizvodne kapacitete. U matičnom pogonu u Staroj Pazovi kapacitet je 800 pari dnevno. Investiranjem u kupovinu fabrike obuće u Beloj Palanci stvorena je mogućnost proizvodnje od 3.000 pari dnevno.

U svom sastavu kompanija GRUBIN ima i 9 maloprodajnih objekata, dva u Novom Sadu i sedam u Beogradu.

Pored maloprodajnih objekata, naši modeli se mogu naći u GRUBIN Shop / specijalizovanim radnjama, Komisionima i bolje snadbevenim apotekama širom Srbije.

Osim na tržištu Srbije, obuća GRUBIN se plasira i na tržišta Hrvatske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Ukrajine, Rusije, Slovačke, Češke, Kanade, Japana, Kuvajta, UAE …

Naša misija je da viziju, koju smo ostvarili na domaćem tržištu kao lider u proizvodnji  anatomske obuće, širimo preko Balkana na dalje. I tako omogućimo kupcima, širom planete, vrhunske proizvode za zdrav  i slobodan korak.

Jer želimo svima da kažemo: